בשנת 1994 משפחת הרוזן דגנפלד השיקה בהצלחה את אחוזת היין שלה באזור היין ההונגרי הידוע – טוקאי, בעקבות מסורת ייצור יין משפחתית בת למעלה מ-150 שנה. במשפחה חרטו על דגלם ייצור יין תוך האהבה לטבע, כבוד למסורות ובשילוב טכנולוגיה מודרנית. ביקב מייצרים יינות יבשים אך ההתמחות העיקרית היא ביינות טוקאי המתוקים והמפורסמים. ביקב משתמשים בשלושת הזנים העיקריים של האזור: פורמינט, הרסלוולו ומוסקט בלאן. התמחויות יין אלו כוללות יינות מתוקים בסגנונות בציר מאוחר, שמורדני המקומי ויינות אטצו המפורסמים. שאטו קרסטיר הוא המותג הכשר של יקב האחוזה המשפחתי.