מרקו בגלאיטי עבד בגבעות המקיפות את ונטו במשך 45 שנים. הוא גילם את הידע והאתיקה המקצועית אליהם שואפים ביקב בגליאטי שקרוי על שמו. ונטו שבצפון איטליה נחשב לאזור יוקרתי ליינות מבעבעים ולחלופה האיטלקית ליינות המבעבעים היוקרתיים מחבל שמפיין שבצרפת.
כרמי האיכות של האזור שגדלים על שיפועי ההרים, יחד עם אקלים קר וזני גידול אדיאלים ליינות מבעבעים, מביאים את היין לדרגת D.O.C – דרגת הסיווג הגבוהה ביותר ליינות אלו.
ביקב בגליאטי מתמחים בייצור יינות מבעבעים בשיטה מסורתית ובגיזוז טבעי ללא הוספת CO2.
ביקב רוצים שהקנקן יעיד על תוכנו ולכן משקיעים גם באיכות היין וגם בנראות הבקבוק שכבר הפך למזוהה עם יינות בגליאטי.