פוּדוֹס וקידוש מזמינים אתכם לחוויה קולינרית רב-חושית וכשרה למהדרין
ביום שלישי 29.3, בשעה 20:00
בארוחה יגיש השף תום פרנץ 7 מנות פיין-דיינינג בסגנון אירופאי-קלאסי בנגיעות ים-תיכוניות, סימן ההיכר של פרנץ, לצד סדנת התאמת יין לאוכל של היינן ברונו דרמון וטעימה ייחודית של יינות יקב לה פורה בלאנש, אשר נבחרו בקפידה בהתאם למנות אותן הם מלווים.
כשרות הבשרים: הרב אברהם רובין שליט"א. ירקות: שמיטה לחומרא, יבול נוכרי.
הארוחה מצומצמת ומוגבלת ל-30 משתתפים בלבד.